top of page

Frakt og Returbetingelser

FRAKTBETINGELSER

Leveringstid er normalt 2-4 virkedager for pakker overalt i Norge. Du vil motta et sporingsnummer på e-post når ordren har blitt aktivert. 

Husk å sjekk søppelpost, da noen kunder opplever at mail fra oss automatisk kommer inn i søppelpost. For å unngå dette senere, kan du legge oss til i kontaktlisten din i mail. 

Du kan bruke sporingsnummeret til å spore pakken din på www.posten.no. Om det er plass blir pakken levert i din postkasse. Hvis ikke blir pakken levert til ditt nærmeste hentested, og du vil få en melding om dette. Når pakken ankommer ditt postkontor vil du få beskjed om det. 

Husk å hente pakken innen fristen så den ikke blir sendt tilbake. Om varen ikke blir hentet og kommer i retur til oss blir kjøperen belastet med kr 250,- inkl. mva. Kostnaden dekker frakt frem og tilbake samt adm. kostnader. 

RETURBETINGELSER

Du kan benytte deg av angreretten. Angreretten forutsetter at varen kan leveres tilbake i samme stand som når du mottok den. Det vil si at du kan ikke angre kjøpet hvis du har brukt produktet. Produktet må returneres innen 14 dager fra varen ble mottatt.

 

Hvis du ønsker å returnere varene, kan du sende oss en e-post og vi vil sende deg tilbake angrerettskjemaet. Skriv ut, fyll inn nødvendig informasjon og legg den med i returpakken slik at vi vet hvem pakken kommer fra og hvilke varer det gjelder.

Hvordan gjøre det?

  1. Fyll ut ditt angrerettskjema og legg det ved i returen din.

  2. Skriv ut returetiketten. Du kan kjøpe den på Posten.

  3. Pakk varene forsvarlig ned i en eske. Sørg for at plakater er godt rullet sammen og sikret.

  4. Fest på returetiketten og lever pakken på ditt nærmeste Posten utleveringssted.

  5. Bruk post adressen: Joanna Davidsen / Karl Staaffs Vei 4B, 0665 Oslo

 

Du får også kjøpt returetikett på ditt nærmeste postkontor/utleveringssted, men det billigeste alternativet hos Posten får du om du bestiller returetikett på nett.

Så fort vi har mottatt varen(e), vil vi registrere dette inn i vårt system. Informasjon om returen din vil da automatisk bli sendt til systemet hos din valgte betalingsløsning og pengene vil bli tilbakeført via dem. Dersom du har spørsmål rundt utbetalingen av pengene dine, ber vi deg ta kontakt valgte betalingsløsning/bank, da vi ikke har mer informasjon etter at vi har registrert refundert beløp.

 
TILLEGGSINFORMASJON

I tilfelle feil levering, ødelagte varer, ikke levert pakke eller klage, ikke nøl med å kontakte oss på joanna.davidsen@gmail.com.

Vi er en liten lidenskapelig oppstartsbedrift som vil gjøre vårt ytterste for å tilfredsstille våre kunder.

bottom of page